22 de desembre 2019

L'app "Groundhopper" canvia de nom a "Futbology"

Imatge: Facebook FutbologyApp
Aquesta app creada per Geir Florhaug i Lars Erik Bolstad  que abans coneixíem com a Groundhopper, ara passa a denominar-se Futbology.
Una app molt interessant per a marcar en el mapa els estadis que hem visitat. Així no oblidarem cap de les visites que hem fet durant la temporada. Ja siga per a veure el teu equip o qualsevol altre, ja que inclou una gran quantitat de competicions, lligues i divisions.
Imatge: Facebook FutbologyApp
També és molt útil per a portar al dia la llista de partits que hem vist durant la temporada (inclou l'opció de seleccionar tant la temporada com l'any natural).
A més a més, podem guanyar diferents insígnies a mesura que acumulem partits, campionats, finals de competicions o en el cas que viatgem a veure alguns dels derbis que s'hi inclou.
En el nostre usuari podem veure els recomptes tant del total de gols que hem presenciat com dels camps visitats així com els partits vistos.
Imatge: Facebook FutbologyApp
Una altra característica de l'app és que permet fer-nos amics o amigues d'un altre usuari i així poder veure a les notificacions cada volta que visita un camp.

Futbology és una app gratuïta que també compta amb una versió premium que ens permet d'incloure partits de fa més temporades i també de veure quins encontres es disputen prop d'allà on ens trobem!

Enllaç de descàrrega: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kepermat.groundhopper

Escrit per Alba Fernández (@albaf17)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada