21 de juliol 2018

Ressenya del llibre "Un sueño que se desvanece", de Samu Guerrero, nova incorporació de l'Orihuela Deportiva

Samu, autor del llibre, amb Miguel Ángel Murcia, president del Deportiva, durant la presentació del llibre. (Imatge: Twitter CFP Orihuela Deportiva)

El llibre fa un recorregut paral·lel de la vida esportiva i acadèmica de l’ariet oriolà, amb evident protagonisme de la primera. Tot completat amb una sèrie d’anècdotes i situacions explicades tan detalladament que permet que el lector se senta dins del moment rememorat.
Samu, malgrat ser ell el protagonista de l’obra, no oblida en cap moment als seus companys de vestidor, família o amics, i es mostra molt agraït a ells en tot moment. Això sí, no tota la gent que ha format part de la seua vida mereix bones paraules i això Samu també ens ho fa saber.

Tot un exemple per als jugadors més xicotets que comencen ara el seu camí en les diferents categories del futbol base, el ‘9’ és un espill on es podrien veure reflectits en un futur no massa llunyà.
Esperem que Samu continue escrivint moltes més pàgines en el món del futbol i... per què no somiar amb molts èxits amb el Deportiva?
Així feia públic el Deportiva el fitxatge de Samu. (Imatge: Facebook CFP Orihuela Deportiva)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada