07 d’agost 2018

Crònica V Trobada de Futbol Popular a Tarragona


Alba (Futboleries) i Samu (Los Otros 18) durant la xerrada sobre el seguiment del futbol popular.
L’últim cap de setmana de juliol tenia lloc la cinquena trobada de futbol popular. Enguany, l’escenari escollit era Tarragona i allà se celebraren les diferents xarrades.
La jornada de divendres de vesprada es va desenvolupar al Casal Popular Sageta de Foc, en què el FC SanktPauli FanClub Catalunya va fer la ponència inaugural i Aitor Lagunas (director de la revista Panenka) i Miquel Muñoz (entrenador de Nivell Nacional) realitzaren la presentació de la trobada.
La jornada de dissabte estava atapeïda de xarrades, a la seu de la Colla Jove Xiquets de Tarragona vam obrir boca amb el futbol base i vam continuar amb el seguiment del futbol popular, en què entrava en joc Futboleries, juntament amb Samuel Rodríguez, representant de LosOtros18.
Giuseppe Dopone, d'Sport Popolare ens posava al dia de la situació dels equips de caire democràtic a Itàlia i Niamh O’Mahony, de SD Europe explicava temes com la norma alemanya del 50+1 per a controlar el club.
El paper de la dona al futbol va ser tractat per la Secció Noies del grup Desperdicis, de la UE Sant Andreu i de nou comptava amb la participació de Futboleries.
Ja diumenge, com a cloenda, se celebrà l’assemblea de clubs d’accionariat popular i així es donava per tancada una trobada en què cal agrair l’esforç i la faena feta de la gent del FC Tarraco perquè tot isquera bé. Ens va permetre gaudir dels llocs més significatius de la ciutat i d’un concert de La Raíz al poble d’El Morell la jornada de dissabte a la nit. També cal agrair al Casal Popular Sageta de Foc i a la Colla Jove Xiquets de Tarragona la cessió dels seus espais per a poder celebrar la Trobada. Som-hi Tarraco!
Escut del FC Tarraco, club organitzador de la Trobada. (Imatge: Twitter FC Tarraco)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada